Tuesday, August 21, 2012

Bongo går i LUKSUS

Bongo Camping gør sig til i frilufts- og eventyrkredse

Selvom det ikke er et trestjernet hotel, der er vartegnet for Bongo Camping, hvilket i sig selv også ville være lidt selvmodsigende at campere på et trestjernet hotel, omend en tilstrækkeligt ekstravagant excentriker måske kunne finde på det, så er BDT stolte af at kunne præsentere Bongo Camping i det store danske outdoor og eventyrmagasin LUKSUS.

I det anerkendte adventuremagasin LUKSUS kan man i sommernummeret fra juni (nummer 73) finde en artikel om Bongo Camping, livet og de mange projekter og lokale udforskningsmuligheder både af områder og kultur, der knytter sig til campingpladsen, når man kommer som rejsende i MBeya-området.

Som en del af Mediehuset Luksus, der blandt andet også udgiver skimagasinet Pist 'n' Powder og Løbemagasinet, samt med til at afholde D.A.F.F. (Danish Adventure Film Festival), kan magasinet LUKSUS bryste sig af, at være "Danmarks suverænt største magasin om outdoor, actionsport, adventure og rejseliv" med et oplag på ikke færre end 20.000 eksemplarer.

Har du læst artiklen allerede?
Hvis ikke, kan du finde din lokale LUKSUS-distributør her eller læse artiklen i en scannet version herunder.

God Bongolæsning,
Jens


Bongo Camping i LUKSUS
Artiklen om Bongo Camping som månedens SPOT i juninummeret af LUKSUS med sine udviklingsmuligheder, oplevelser og kulturudveksling.


1 comment:

  1. Hej
    Det er sådan noget her der er brug for, det er vejen frem og hatten af her fra os hos
    drengeting.dk

    ReplyDelete