Monday, August 24, 2009

Bongoblogger

Bongoblogger

Til alle turister, eksturister og udviklingsturister

Opgradér din erfaring og viden via Projektrådgivningen

Ledelsen af Bongo Development Tourism håber fortsat, at de 120 medlemmer bliver hængende og at flere kommer til. Vi står for praktisk udførsel af målene og har siden grundlæggelsen haft ned imod 0 procent udgifter til administration og bureaukrati.

Vores brændstof har indtil d.d. været frivillighedens benzin, ikke mindst til hjemmesiden, hvis bestyrer desværre er blevet headhuntet af konkurrerende institution, og derfor bruges Bongo-Bloggen mere aktivt fremover. Vi håber dog, at hjemmesiden under http://www.uwazi.com/ vil udvikles sideløbende på frivillighedens vilkår.

Vi starter nu en ny fase i BDT, en fase hvor vi vægter udveksling med andre danske organisationer højt, og hvor vi håber, at så mange af jer som muligt vil være med. BDT´s medlemskab i Projektrådgivningen betyder, at ethvert medlem af BDT kan gå til Projektrådgivningens kurser, møder og workshops.

Er du interesseret i at udveksle erfaringer med andre danske organisationer via disse arrangementer, så tjek http://www.prngo.dk/ for efterårets program, og skriv til kaspergram@gmail.com. Deltagelse i fyraftensmøder er gratis.

Møderne foregår både i København og Århus – det første i indeværende uge.

No comments:

Post a Comment